div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

American Truck Simulator için son geriye sayım!

- Advertisement -

Nasıl olduğunu bizim bile anlayamadığımız bir şekilde küresel bir çılgınlık haline gelen Euro Truck Simulator 2’nin devamı 4 gün içinde piyasada.

Kamyon simülasyonları nihayet köklerine dönüyor! Yıllar önce bizleri amerikan kamyonları ile tanıştıran 18 Wheels of Steel serisinin ve Euro Truck Simulator’ün yaratıcısı SCS Software’in yeni oyunu, nihayet uçsuz bucaksız Amerikan otoyollarında geçecek ve 3 Şubat tarihinde piyasada olacak.

En az ETS2: Scandinavia kalitesinde şehir tasarımları sunan oyun Kaliforniya haritasının oldukça yakın modellenmiş bir halinden oluşuyor ki buna zamanla yeni eyaletlerin eklenmesi de neredeyse kesin. Oyuna ilişkin en önemli detaylardan biri oyunun haritalarının Google Maps’i referans alıyor olması. Bu sayede Euro Truck Simulator 2’den çok daha gerçekçi yolların tasarlanması mümkün olacak. Buna benzinli ve uzun burunlu Freightliner’ları, Peterbilt’leri ve Amerika’nın her noktası birbirinden farklı yollarını de eklediğiniz zaman oyunun ETS2’nin ulaştığı başarıyı çok daha yükseğe taşıması oldukça yüksek bir ihtimal.

Henüz Steam fiyatı resmi olarak açıklanmayan oyunun çıkış fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler