div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Angels Fall First, hayalinizdeki bilim kurgu oyunu olabilir!

- Advertisement -

Eveeeet gelelim yine sevdiğim oyun türüne, Sci-fi, nam-ı diğer, Bilim kurgu oyunlarına. Eğer Steamde free to play plarak MMO ya da FPS oyunu arattıysanız karşınızda büyük ihtimalle Planetside 2 çıkmıştır. Eğer Planetside 2’yi oynadıysanız ne olduğunu biliyorsunuzdur ve aslında oyunda ki araç çeşitliliğinin ne kadar zengin olduğunun farkındasınızdır. Bilmeyenler için özet geçeyim hemen.

Ayaküstünde First Person’dan bakarken karada ilerleyip düşman üslerini ve ya düşmanın ele geçirdiği mekanları ele geçirebiliyorsunuz, yani infantry olarak. Infantry aynı zamanda birkaç sınıfada ayrılıyor neyse. Ya da ben ayak üstü yürümeyi sevmiyorum deyip, merkezden ve ya hava üssü olan bir yerden avcı ve taşıyıcı ya da gunshiplerden birine atlayarak havada savaşabilirsiniz. Ama hayır ben illa karada olacağım ama ayağım yere basmasın diyorsanız da bu sefer bir tanka atlayıp tankla savaşabiliyorsunuz. Yani gerçekten inanılma zengin bir çeşitliliği var, yine de oyunun pay to win olması yazık tabii.

Konumuza gelirsek ise, Angels Fall First 1 Ekim’de Steam’de Erken Erişime girmiş olan bir bilim kurgu oyunu. Sadece bilim kurgu diyerek mevzuyu havada bırakmayacağım tabii ki. Kendisinde Planetside 2’de yaptığımız gibi FPS şeklinde karada oynayabiliyoruz, tank ve uçaklar cabası. Ancak aynı zamanda uzaya çıkıp uzay gemisine zıplayıp uzay savaşı yani it dalaşı yapabiliyoruz. Oyun aynı zamanda pratik yapabilmeniz için Single-Player modunu destekliyor. Yani belli arenaları ve savaş yerlerini açarak içine botlar koyarak pratik yapabilirsiniz. MMO oyununda nadir görülen bir özellik ama güzel bir şey. 20 Liraya alabileceğiniz Angels Fall First’in geleceği parlak görünüyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler