div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Arda Turan, Mario Götze ve David Luiz, Nike’ın yeni video oyununda!

- Advertisement -

Nike, MagistaX, MercurialX ve HypervenomX’in yeni sezon renk paletlerini tanıttı. Yeni renk paletinin piyasaya çıkışıyla eş zamanlı olarak video oyunu MagistaX Breakthrough da görücüye çıkıyor. Oyunda Arda Turan da yer alıyor.

NikeFootballX, dar alanlı futbol sahalarına özgü yüzeyleri ve dinamik oyunları algılayan hem kapalı saha hem de halı saha serisine özel MagistaX, MercurialX ve HypervenomX’in yeni sezon renk paletlerini tanıttı. Aşınmaya karşı yüksek dayanıklılığıyla dikkat çeken kramponlarda, sert yüzeylerde dayanıklılığı artırmak için geri dönüştürülmüş Nike Grind malzemesi kullanılıyor.

Nike, yeni MagistaX renk paletinin piyasaya çıkışıyla eş zamanlı olarak video oyunu MagistaX Breakthrough’u da görücüye çıkarıyor. Nike Football Uygulamasıyla erişilebilen oyun, 8 bit ve daha yüksek çözünürlükteki grafikleriyle klasikleşmiş video oyunlarının estetiğinden ilham alıyor. Oyun, her biri, Mario Goetze, Ardan Turan ve David Luiz tarafından temsil edilen üç seviye boyunca gösterilen gelişimi yansıtıyor. MagistaX Breakthrough’un atari versiyonu İstanbul’daki Beyoğlu Nike mağazasıyla birlikte Avrupa ve Asya’daki seçili mağazalarda oynanabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler