div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Arena.NET hesap güvenliğini geliştiriyor!

- Advertisement -

Online oyunlar için en büyük problemlerden biridir güvenlik ihlalleri. Özellikle de hesap güvenliğiyle ilgili konular yapımcı ve yayıncı firmalar için hayati bir konudur; zira bu alanda yaşanan bir başarısızlık firmaya olan güveni tamamen yok edebileceği gibi maddi açıdan da ciddi sorunlara yol açabilir. Arena.NET bu konuda problem yaşamamak Guild Wars 2’deki hesap güvenliğini sağlamak için ciddi bir çalışmanın içerisine girdi.

Arena.NET Guild Wars 2’nin hesap güvenliğini sağlamak için SMS sistemini getireceğini açıkladı. Arena. NET’den Mike O’Brien: ”Bundan böyle hesap güvenliğinin sağlanması için oyun hesabınız ile telefon numaranızı eşleştirmeniz gerekecek. Eğer farklı bir bölgeden hesabınıza giriş sağlanırsa onun siz olduğunuzu doğrulamak için verdiğiniz telefon numarasına bir SMS gönderilecek veya sabit hattınıza çağrı yapılacak.” dedi. Ayrıca Arena.NET bugün yayınladığı güncelleme ile beraber bazı grafik ayarları ekledi ve oyundaki hataları onararak oyun dengelerinde düzenleme yapıldı.

guild_wars_2_wallpaper_hd_9_game

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler