div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ARK: Survival Evolved, oyunda açık bulana ödül veriyor!

- Advertisement -

Steam üzerinden Erken erişime açılan ARK: Survival Evolved, oyuncular tarafından oldukça ilgi gördu ve kısa süre içerisinde Steam’de en çok satan oyunlar arasına girmeyi başardı. Hem görsel anlamdaki başarısı, hem de hayatta kalma oyunlarına farklı bir açıdan yaklaşması ile beğenilen yapım, ayrıca hata bulan oyuncuları ve hackerları ihbar edenleri ödüllendiriyor.

Geçtiğimiz günlerde oyunun yapımcıları olan Studio Wildcard, Instinct Games, Efecto Studios ve Virtual Basement, oyun içerisinde açık bulanlara ve hackerları ihbar edenler 100$ ödül vereceklerini açıklamışlardı. Bugün ise ZeroDay kullanıcı isimli bir oyuncu Steam forumlarında yaptığı açıklama ile bir açık bulduğunu, daha sonra yapımcılar ile iletişime geçtiğini ve söz verildiği gibi paypal üzerinden 100$ aldığını yazdı. Yazıya ulaşım için tıklayınız. Yapımcılar bu gidişle çok kişiye ekmek yedirecekler gibi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler