div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

ARK: Survival Evolved Steam’de erken erişime girdi!

- Advertisement -

Studio Wildcard ve birkaç firmayla birlikte yapılan dinozor temalı açık dünya, hayatta kalma oyunu ARK: Survival Evolved Steam’de erken erişime girdi.

Oyun erken erişime özel 16 Haziran tarihine kadar sürecek %17’lik indirimle 40,67 TL’ye Steam’de satışa sunuldu. Oyun çıktığı gün birçok oyuncu tarafından satın alındı ve denenerek birçok geri bildirim aldı. Oyunda dinozorlarla kaplı bir dünyada kimi dinozorları öldürerek kimi dinozorları evcilleştirerek ve tabiki her hayatta kalma oyununda olduğu gibi temel ihtiyaçlarımızı karşılamak için çeşitli alet edevat yaparak hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Öte yandan oyunun Steam sayfasına gitmek için burayı tıklayabilirsiniz.

Haberler

2 YORUMLAR

  1. Çıktığı an aldım, daha oynayamadım. Oyunu alanların %80 i oyuna dahi giremiyor. EA olur da bu kadar mı olur, hadi bugıdır şeyidir tamam da oyuna giremiyoruz. Nvidia Titan X le oynayan bir adam var, oyuna girmeyi başarmış ama fps i 30 felan. Optimizasyonu felan otursa, birkaç şey düzeltseler piyasadaki en iyi survival olabilir ama çıktığı andan beri herkesi hayal kırıklığına uğrattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler