div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Arkham Knight’a geçici çözüm

- Advertisement -

Bilindiği gibi Batman: Arkham Knight’ın PC versiyonu için Warner Bros “çalışınca oluyor” diyerek daha fazla yoğunlaştı bu aralar. En son, oyunun PC için Ağustos ayında tekrar satışa sürüleceğini belirten Warner Bros, şimdi de yeni bir yama haberiyle geldi!

Hatırladığınız üzere Batman: Arkham Knight’ın PC versiyonu sürüldükten çok kısa bir süre sonra çok fazla hata yüzünden geri çekilmişti. PC oyuncuları tam “bu nedir?!” demeye başladığı ve iadelerin yoğunlaştığı sırada Steam versiyonunun satışları durdurulmuştu. WB bu hatasından sonra tekrar benzer şeyler olmasın diye ipleri ellerine daha sıkı aldı. Daha oyun yeniden satışa çıkmamışken, oyunu geri vermeyen sadık müşteriler için ve önümüzdeki ay çıkacak Arkham Knight için “geçici” bir yama duyurusu yapıldı.

Duyuruyu Steam forumu üzerinden yapan yetkililer; “Bu yama, 27 Hazirandan itibaren belirlediğimiz hataları kapsıyor. Bu geçici yamayı tamamen bitirince size daha detaylı bilgiler vereceğiz. Sabrınız ve bize hatalar hakkında geri dönüşleriniz için minnettarız. Sonuçları gözlüyor ve tam yama için bütün hızımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Evet sendeyiz Warner Bros DLC’lerin bile hatası olursa satmayacağını belirttikten sonra oyunun tam hali için uğraşa devam ettiklerini söyledi. Marka imajı için ve Batman imajı için yeterince kötü şeyler yaptılar zaten.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler