div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Arkham Knight’ın çok beklenen yaması bir göründü, bir kayboldu!

- Advertisement -

Batman: Arkham Knight’ın artık yılan hikayesine dönen PC versiyonu ve onun problemleri konusu tam çözüme kavuşacak gibi gözüküyordu ki…

Warner Bros bilindiği üzere oyunun felaket durumdaki PC versiyonunun sorunlarını çözebilmek ve yeniden satışa sürebilmek adına bir “geçiş” yamasının Ağustos ayı içinde kullanıcılara sunulacağını duyurmuş ancak bunu gerçekleştirmeyi başaramamıştı. Dün gece ise Steam’in Beta sürümünü kullanan ve Batman: Arkham Knight bilgisayarında kurulu oyuncular için bir yamanın yanlışlıkla indirilebilir hale geldiği görüldü. Yama geri çekilmeden önce yükleyip test edebilenler oyunun saniye/kare performansının yükseldiğini, oyundaki fps düşmelerinin azaldığını ve daha fazla grafik seçeneği eklendiğini belirtmekte.

batman-arkham-knight-pc-patch-released-pulled-144126488634

Bununla birlikte Batman: Arkham Knight’ın çok daha sorunsuz olarak PC kullanıcılarına sunulacağı günler yaklaşıyor, yama bir şekilde yanlışlıkla yüklendiyse de kısa süre içinde resmi olarak indirilebilir hale geleceğini tahmin ediyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler