div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Arkham Knight’ın Harley Quinn DLC’si pek bir şey vaadetmiyor

- Advertisement -

Batman: Arkham Knight’ı ön sipariş ile satın alan oyunculara sunulan Harley Quinn eklentisi oyuncular tarafından yeterince tecrübe edildi sayılır.

Ön sipariş’i kaçıran veya almakta tereddüt eden kullanıcılara iyi haber, eklentinin içi gayet boş. DLC’nin toplam oynama süresi 30 dakikadan az ve genellikle dört-beş tip düşmana karşı, Batman’e fazlasıyla benzeyen hareketler ve dövüş mekanikleriyle mücadele ediyorsunuz. Hikayeye bir şey katılmadığı gibi oyunun o serbest oynayışından da pek fazla faydalanamıyor Harley Quinn.

Harley’nin o bıçaksırtı tarafını keşfetmek için de oyundaki içerik süresi yeterli olmamış maalesef. Kısaca eğer Harley Quinn’in fanı değilseniz sonbaharda çıkacak özel paket ile bunu almanız için de bir sebep yok demektir, muhtemelen Game of the Year Edition’da Harley Quinn ve diğer DLC’lerin tamamını görebileceğiz, acele etmek için bir sebep şimdilik gözükmüyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler