div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Armored Warfare erken erişime geçiyor!

- Advertisement -

Wargaming’in World of Tanks oyunundan evvel kim tank oyunlarının bu kadar tutacağını tahmin edebilirdi ki? Wargaming’in atılımına Wart Thunder ile cevap veren Gaijin’den sonra ise insanların savaş araçlarına olan ilgisinin bir hayli fazla olduğu yapımcıların dikkatinden kaçmadı.

Obsidian Entertainment de yeni bir tank oyununu piyasaya sürecek bir diğer yapımcı. Armored Warfare isimli, tank savaşlarını konu alacak olan yapım bugün itibariyle erken erişime geçiyor. Erken erişim versiyonunun ilk safhası 27 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ve sunucular günün belli saatlerinde açık olacak. Erken erişimin ilk safhası boyunca 38’den fazla araç ve dört adet harita oyuncuları bekliyor olacak.

Ancak oyunun erken erişim safhasına katılmak için farklı içeriklere ve farklı fiyatlara sahip olan, en ucuzu 13.99€’dan satılan Founder’s Pack ürünlerinden birini satın almak zorunda olduğunuzu da belirtelim.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler