div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Aşırı hızdan hüküm giyen adamdan polise: Araç kullanmayı Gran Turismo’da öğrendim!

- Advertisement -

Şaka gibi geliyor ama değil, Grantham’de onlarca araca hasar verdikten sonra kapan yardımıyla yakalanan adamın ehliyetinin olmadığı ve araç kullanma konusundaki tek tecrübesinin Playstation oyunları olduğu ortaya çıktı!

24 yaşındaki Adam Jones, Lincolnshire boyunca yaklaşık 160km hızla giderken ve birkaç araca da hasar verdikten sonra polisin yola serdiği kapan yardımıyla yakayı ele verdi. Skegness’li Adam’ın ilk kontrollerinde ehliyeti olmadığı ve araç kullanma konusundaki tüm bilgisinin de Playstation oyunlarından geldiği anlaşıldı.

ITV News’in haberine göre Adam Jones’un üzerindeki suçlamalar ehliyetsiz araç kullanmak ve bu araçla çevreye zarar vermek, aldığı ceza ise bir sene hapis. Ayrıca üç sene boyunca ehliyet alsa dahi araç kullanması yasaklandı.

FPS oyunları oynadıktan sonra savaş çığlıkları atıp G3A3 kulağının dibinde ilk defa patladığında panik atak geçireni görmüştük daha önce, bundan da eksik kalmadık.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler