div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Assassin’s Creed Odyssey sahne aldı…

- Advertisement -

Assassin’s Creed serisinin ikinci oyunundan beri hiçbir oyununu beğenmeyenleri bile başında esir etmeyi başaran Assassin’s Creed Origins’in ardından beklentiler yükselmişken, Ubisoft da bizleri Ege Denizi ve Antik Yunan’da yolculuğa çıkartacağını duyurdu.

Daha önce AC: Syndicate ile hiç de fena bir sınav vermeyen Ubisoft Quebec tarafından geliştirilen yapım, artık rotasını açık dünya RPG tarafına çevirmiş durumda. Origins’te buram buram hissettiğimiz bu değişimler firma ağzından yapılan açıklama ile resmiyete de kavuşmuş oldu.

Oyun Origins’ten 400 sene önce, M.S. 431 yılında ve Yunan Adalarının da dahil olduğu geniş bir coğrafyada geçecek. Peloponez Dönemi’ne denk gelen oyunda tıpkı Syndicate’te olduğu gibi iki kahramanımız var. Efsanevi Leonidas’ın torunları Alexios ve Kassandra. Aşağıdaki videodan da görebileceğiniz gibi oyunun geçtiği coğrafya dışında Origins’e oldukça yakın bir oynanış bizi bekliyor.

Oyun 5 Ekim tarihinde bizlerle buluşacak.

Haberler

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler