div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Haftalık satışlarda FIFA zirveden indi!

- Advertisement -

Assassin’s Creed: Syndicate çıkalı dört gün oldu ve daha şimdiden İngiltere satışlarını karıştırdı. Dört haftadır zirveyi bırakmayan FIFA 16’nın yerini alarak ne kadar beklendiğini de gösterdi.

Ubisoft’un uzun dönemli oyun serisinin en son üyesi Assassin’s Creed: Syndicate 23 Ekimde piyasaya çıktı ve çıkar çıkmaz zirveye oturmayı başardı. Oyunun hikayesinin Victoria döneminde, endüstriyel çağ Londra’sında geçeceği açıklanmıştı ve daha ilk günlerden oyuncuların ilgisini ne kadar çektiği belli oluyor. Zirveyi kaybeden FIFA 16 ise ikinci sıraya oturuyor.

Listedeki yeni bir isim de Activision’nın 23 Ekim’de yayımladığı Guitar Hero Live, Top 10 listesinde üçüncü sıradaki yerini alıyor. Uncharted: The Nathan Drake Collection popülerliği ise bu hafta azalmış gibi duruyor ve iki sıra gerileyerek dördüncü sıraya düşüyor. Grand Theft Auto V, 2 yıldır Top 10 listesinden düşmüyor ve geçen haftaki beşinciliğini koruyor.

Lego Dimensions, Assassin’s Creed’in ve Guitar Hero’nun çıkmasıyla iki sıra birden kaybederek altıncılığa düşüyor. Destiny: The Taken King kötü bir hafta geçirerek üçüncülükten yedinciliğe kadar geriliyor. Haftayı Forza 6 sekizinci bitirirken, Lego Jurassic World yerini koruyarak dokuzuncu bitiriyor. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Top 10 listesinde sınırda kalarak onuncu olmaya hak kazanıyor.

İngiltere, Ekim ayının son hafta satış listesi şöyle:
1-Assassin’s Creed: Syndicate
2-FIFA 16
3-Guitar Hero Live
4-Uncharted: The Nathan Drake Collection
5-Grand Theft Auto 5
6-Lego Dimensions
7-Destiny The Taken King
8-Forza 6
9-Lego Jurassic World
10-Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler