div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Atari 2600 için Mortal Kombat!

- Advertisement -

Deneme şansı olanlarınız elbet hatırlayacaktır, bu konsolun çubuk kraker narinliğindeki joystick’leri görüp görebileceğiniz en dayanıksız çevre birimleri arasındadır.

Atari 2600 ilk defa eve geldiğinde odaya girerken salavat getirdiğimi, her gün tozunu aldığımı hatırlıyorum, joystick’lerine de ne kadar özenli davrandığımı buradan çıkartabilirsiniz. Buna rağmen ilkinin bozulması bir hafta sürmedi ve yerine de uzun süre yenisini koyamadım. Bu bakımdan bu habere konu olan oyun türü asla, ama asla bu konsolda oynanabilirliği olan bir tür değildir arkadaşlar.

Konumuz başlıkta belirttiğimiz gibi Mortal Kombat. Yaş itibari ile Atari 2600’ü asla görmemiş olan Mortal Kombat, bugün alıştığımız dövüş oyunu formatında olmasa da en azından evren anlamında Atari 2600’de yerini almış durumda artık. Pitfall’a benzeyen bir mekaniğe, gözlerimize bayram ettiren, balta ile şekillendirilmiş grafiklere sahip bu versiyon meşhur AtariAge forumlarından Facemeat adlı kullanıcının eseri.

Eğer bu versiyonu PC’de oynamak istiyorsanız Stella Atari 2600 emülatörüne ihtiyacınız var, gerekli ROM’u ise şuradan indirebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler