div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Attack on Titan’dan yeni görüntüler!

- Advertisement -

Koei Tecmo, çıkmasına az bir süre kalan Attack on Titan’ın ekran görüntülerini paylaştı ve manga takipçilerinin yorumlarına bakılırsa görüntülerde birçok spoiler da var.

Kodansha’nın Bessatsu Shōnen Magazin adlı aylık manga dergisinde 9 Eylül 2009 tarihinde yayınlanmaya başlamış ve günümüzde hala devam etmekte olan serinin oyununun çıkacağı açıklanmıştı. Hajime Isayama tarafından yaratılırken 65 sayfalık bir one-shot olarak tasarlanan, ardından ilgi görmesinin ardından 15 cilte ulaşan anime, yüz yıl kadar önce aniden ortaya çıkan devler sebebiyle kendini yüksek duvarlarla çevrilmiş şehirlerin içine hapseden insanların günün birinde 50 metreden daha uzun bir Titan’ın ortaya çıkması ile yaşadığı korku ve çaresizliği anlatmakta. Isayama bu şehirleri yaratırken Almanya’daki Nördlingen şehrinden esinlenmiş ve serinin başarısı üzerine 2013’te bir anime serisi çekilmişti. Ayrıca bu anime 2016 yılında kaldığı yerden devam edecek.

Attack on Titan, PS3, PS4 ve PS Vita için Japonya’da 18 Şubat 2016 tarihinde çıkacak. Batı bölgeleri için ise henüz bir tarih belirtilmemiş.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler