div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Aurion: Legacy of the Kori-Odan, Kickstarter’da yardım arıyor.

- Advertisement -

Aurion: Legacy of the Kori-Odan, hem gerçek hikayesi olsun hem de oyunun kendisi açısından olsun, ilginç bir oluşum. Oyun yapımcıları oyunu, Aksyion-Fantezi ile Aksiyon-RPG arasında bir yerde değerlendiriyorlar. Yani oyun hem çatışma ve savaş sistemine önem verirken aynı zamanda Afrikan mitolojisine dayalı bir hikayesi mevcut. En yakın karşılaştırma sanırım, Dust: An Elysian Tail ile Dusty Revenge arasında bir yerde olur.

Oyunun yayımcısı olan Plug-In Digital ile birlikte bir süredir çalışan ekip, Kickstarter’da oyunları için kampanya başlattılar. Kampanya gerçekten kısa süreli, yani öyle ki 11 günü kaldı ve hedef sadece 40.000 Euro. Bu yazıyı yazarken toplanan miktar 23.456 Euro oldu. Yolun yarısına vardılar ve toplamaları gereken bir o kadar daha miktar var. İşin ilginci ise esas hedefe ulaştıktan sonra hedefin genişletileceği de çok bariz.

Oyunun gerçek hikayesine gelirsek, oyunun yapımcıları Kamerun merkezli stüdyo olan Kiro’o Games. Yani Afrika asıllı ve yaptıkları oyunda Afrikayla alakalı. Uzun zamandır Afrikayı konu alan bir oyunla karşılaşmadık, en sonuncusu Ubisoft’un Far Cry 2’si olmuştu. Umarız Kamerunlu stüdyo başarılı olur ve Afrikanın adını taşıyabilir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler