div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bahçemizde kedilerle oynadığımız bir oyun mu? Tabi ki evet!

- Advertisement -

KEDİ! İnternetin %80’ini oluşturan bu varlıkların ismi söylendiğinde internet durur. Videolar paylaşılır ve gifler yapılır. O yüzden sevgili okurlar, eğer ortada kedilerle ilgili bir oyun varsa kusura bakmayın ama onun haberi yapılır.

Fallout 4 mü çıkıyor? MGS V yılın oyunu olacak mı yoksa büyük bir hayal kırıklığı mı? Call of Duty‘nin reklamında Cara Delevigne mi var (Bu aslında biraz önemli)? Undertale kocaman bir balon mu? Kojima yoksa Blizzard‘ın gizli kurucusu mu? Silent Hills iptal edildi ve aynı karakterlerin yer aldığı devasa bir online futbol oyununa mı çevrildi? Dr. Boom nerflendi ve artık 1 mana mı? Bunların hiçbirinin bir önemi yok. Çünkü karşımızda kediler var.

ad6KrQ9_460sa_v1

Önceden sadece Japonca olan Neko Atsume artık İngilizce!!! Şenlenin ey kedi severler. Sadece ve sadece malzemeler alıp bahçenize koyduğunuz ve kedilerin gelmesini beklediğiniz bu oyunu artık sizler de oynayabileceksiniz. Kediler geldikten sonra ne mi yapıyoruz? Ne mi yapıyoruz!!? Tabi ki oturup izliyoruz. Çünkü onlar kedi ve çok tatlılar. Benim kedilere alerjim var, o yüzden gerçek hayatta pek yaklaşamıyorum. Bu sebeple bu oyunu ücretsiz olarak indirdim, duvarıma yansıttım ve duvara sarılıyorum.

App Store veya Google Play‘den indirebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler