div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Baldur’s Gate: EE için genişleme paketi geliyor

- Advertisement -

Beamdog firmasının yeniden can verdiği; oyun dünyasının en sevilen, en efsanevi rpg oyunu Baldur’s Gate’in enhanced edition versiyonu için bir genişleme paketi geliyor.

Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear; ‘unutulmuş diyarlar’ı iyi bilenlere tanıdık geliyordur isim; oyunculara ilk olarak yeni shaman sınıfı karakter, bir çok yeni harita, yeni yandaşlar ve en az yirmi beş saatlik yeni maceralar katıyor olacakmış. Hikayesi Baldur’s Gate I ile Baldur’s Gate II arasında geçecek olan ve bu iki oyun arasında köprü niteliği taşıyacak olan bu genişleme paketi Beamdog’un bütün boşlukları ve kafalardaki soruları cevaplama isteği ile bağlantılı. O arada ne oldu? diye soranlara cevaplar Siege of Dragonspear’da olacakmış.

Ayrıca oyunun kullanıcı arayüzünde de geliştirmelerin yapıldığı söyleniyor. Yeni zorluk seviyesi olarak “Hardcore Mode” da oyuna dahil olurken, zorlanmak istemeyenler için daha kolay olan seviyeler de eklenmiş. Firmanın bir diğer belirttiği nokta ise, Siege of Dragonspear’ın sadece bir oyun için yapılmış bir genişleme paketi olmadığını, tüm Baldur’s Gate serisi için geldiğini ve tüm seriyi genişlettiği kısmıdır.

Tam çıkış tarihi belli olmayan bu paketin tanıtım videosu da yayınlandı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler