div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Batman: Arkham Knight, PC için tekrar satışa çıkıyor!

- Advertisement -

İtiraf etmek gerekirse ilk beklediğimizden uzun sürdü ancak sorunların detayı ortaya çıktıkça, oyunun Ekim sonunda satışa çıkacak olmasına sevindiğimizi bile söyleyebiliriz.

Hikayeyi biliyorsunuz, konsol versiyonları minimum problem ile satışa çıkan (berbat Batmobile sekansları hariç) oyun PC’de tek kelime ile rezalet yaşamış ve birbiri ardına gelen inanılmaz teknik problemlerin ardından satıştan çekilmişti. Arada oyunu zaten satın almış ve indirmiş olanlar için “kazayla” bir yama yayınlanmış, geri çekilmeden önce indirebilenler de hiç de fena sonuçlar almamışlardı.

Warner Bros Games’in planı oyunu bu ayın sonunda tekrar Steam’de ve mağazalarda satışa çıkarmak, elbette uzun süredir beklenen ve tüm dertlere deva olması beklenen büyük güncelleme ile birlikte. Ayrıca konsol versiyonları için şimdiye kadar sunulmuş tüm DLC ve güncellemelerin ilk günden itibaren PC versiyonunda da yer bulacağını belirtiyorlar.

Oyunun PC portunun bizzat Rocksteady yerine Iron Galaxy adlı küçük bir firma tarafından yapıldığını hatırlatalım ve beklenen yeni özellikleri de yazmış olalım;
-SLI ve Crossfire desteği (nihayet)
-Tüm çıkmış/yeni DLC ve Season Pass içerikleri
-Photo mode ekleniyor.
-Windows 7’de 8GB RAM’lerin bile çaresiz kalmasına yol açan ve bazı Nvidia üretimi ekran kartlarında da tekrarlayan “oynandıkça giderek artan oranda RAM kullanımı – memory leak” sorunu üzerinde geliştirmeler (belli ki tamamen çözülemedi.)
-AMD işlemci kullanan Windows 10 bilgisayarlardaki sorunlar üzerinde geliştirmeler (bu da çözülememiş-.-)

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler