div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Batman: Arkham Knight Steam’de tekrar satışta!

- Advertisement -

Arkham Knight birçok insana göre halen PC’de bug yumağı olmaya devam ediyor.

Batman Steam’de 75tl fiyat etiketiyle PC’ye geri dönüş yaptı ve hemen ardından fiyatı 149tl’ye çekildi! PC’ye 4 ay aradan sonra geri dönüş yapan Arkham Knight için Warner Bros’un da kabul ettiği üzere problemler zinciri devam etmekte.

Ancak oyunculara göre Warner Bros sorunların tümünden bahsetmiyor. Steam forum’larda eleştirilere bakıldığında oyunun daha önceden satıştan alınma sebepleri ile birlikte oyuncular için halen memnuniyetsizlik söz konusu. Bunlara sahne aralarında tıkanıklıklar olması da dahil olmak üzere.

Belli bir süre oyunu oynadıktan sonra Windows 7’de sürekli olarak restart yaptırmaya sebep olan Hard drive problemleri, SLI/Crossfire cihazları ve çoklu GPU’ların halen desteklenmemesi, oyuncuya daha kaliteli bir oyun oynama deneyimi sunmak adına Windows 10 altında 12GB’lik RAM gerektirmesi(!), umutsuz bekleyişleri ile Batman severlerin düzelmesini arzuladığı sorunlar arasında yer alıyor.

Bildiğiniz gibi oyun severlerin buluşma noktası Steam’e oyun satın alınırken mutlaka göz atılır. Temkinli olun çünkü Arkham Knight’ın Windows 10 için 12GB RAM tavsiye etmesi pek hayra alamet bi durum değil. Sonuç olarak, bu sorunlar düzelmedikçe, eskisinden daha kötü olabilecek bir Batman oyununu görmeyi ve satın almayı reddeden bir topluluk oluşmuş durumda.

Ne diyelim koskoca Warner Bros için üzücü olsa gerek…

Haberler

2 YORUMLAR

  1. oyun haziranda çıktıktan 1 ay sonra güncelleme geldi ondan sonra hiç bi sorun kalmadı gayet sorunsuz oynanıyo. oyunun satılmasını engellemek amacıyla yapılmış yorumlar olduğunu düşünüyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler