div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Batman: Arkham Knight yeniden PC’de!

- Advertisement -

Oyunun bir süre önce satışı durdurulan PC versiyonunun yılan hikayesine dönen yeniden satışa dönme durumu nihayet netleşti.

Oyunun geliştiricisi Rocksteady’den yapılan açıklamaya göre oyun 28 Ekim tarihinde Türkiye saati ile 19:00’da Steam üzerinden satışa sunulacak, yani kısaca piyasadan çekildikten dört ay sonra oyun geri dönüyor. Burada yazmaya bile gerek yok ama oyunun PC versiyonu hatırlanacağı üzere çok ciddi teknik problemlere ve ödeyeceğiniz parayla ikinci el bir otomobil satın alabileceğiniz ekran kartlarını bile ağlatacak derecede optimizasyon sorunlarına sahipti.

PC versiyonu Çarşamba günü devreye girdiğinde konsol versiyonları için daha önce çıkmış tüm içeriğe de sahip olacak, en azından bunlar için ayrıca beklemek zorunda kalmayacaksınız. Buna göre fotoğraf modu, Big Head modu, Arkham Asylum: Batman skin’i ve AR challange’lar tüm kullanıcılara sunulacak. Elbette Season Pass sahibi olanlar yayınlanmış ücretli DLC içeriğine de bedava ulaşabilecek.

Yaşanan problemlerin ardından WB Games oyunun PC versiyonunun Rocksteady tarafından değil Iron Galaxy tarafından port edildiğini açıklamak durumunda kalmıştı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler