div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battleborn açık betası bugün başlıyor!

- Advertisement -

Gearbox Software tarafından geliştirilen ve uzun süredir beklenen Battleborn’ün Açık Betası üç platformda başlayacağını duyurdu; PS4, PC ve Xbox One.

Oyunun Açık Betası iki hikaye bölümü içerecek. “The Algorithm” ve “Void’s Edge” bölümleri 5 kişilik işbirliği (Incursion) ve klasik Meltdown modlarında oynanabilecek.

Açık Beta Oyuncuları oyuna yedi açık kahraman ile başlayacaklar ve diğer kahramanları da rütbe atlayarak ve görevlerini tamamlayarak açacaklar; böylece oyuncular oyunun doğal ilerleyişi içinde kahramanlar, kostümler, alaylar, ünvanlar ve fazlasını açabilecekler. Ayrıca evrendeki son yıldızı kurtarmak için savaşa katılan Açık Beta oyuncuları, grup mücadelelerinde başarılı olarak özel kostümler de kazanabilecekler.

Bugün yapılan açıklamayla ilgili daha ayrıntılı bilgiler için; https://battleborn.com/en/news/view/en-battleborns-open-beta-begins/

Açık Beta hakkında bilmeniz gereken her şey; https://battleborn.com/en/news/view/en-battleborn-an-introduction-to-the-end-of-the-universe/

25 oynanabilir kahraman içerecek olan oyun PS4, Xbox One ve PC için 3 Mayıs 2016’da piyasaya çıkacak.

- Advertisement -

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler