div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battlefield 1 sahnede!

- Advertisement -

 

Ve büyük bekleyiş sona erdi; dünya prömiyeriyle birlikte açıklandı.

Aşağıda Türkçe altyazılı fragmanını bulabileceğiniz Battlefield 1, seriyi zaman olarak ileri taşımak yerine geçmişe götürüyor; 1. Dünya Savaşı’na! (Şimdi oradaki 1’in anlamını anladınız.)

Battlefield 1 ile birlikte Türkçe desteği geliyor, bu da bomba bir haber elbette. Oyunun diğer özellikleriyse aşağıdaki şekliyle belirtiliyor:

Kuşatma altındaki bir Fransız şehrinin dar sokaklarında, İtalyan Alpleri’nin geçit vermez dağ istihkamlarında ya da Arabistan’ın sıcak çöllerinde destansı savaşlar vererek kıyasıya mücadele edeceksiniz. Yıkıma odaklı stratejilerini şaşırtıcı çevrelere uyarla, macera dolu harekat modunda yeni dünya savaşını keşfedecek ya da 64 oyuncu içeren çok oyunculu epik savaşlara katılma şansı yakalayacaksınız. Piyade olarak savaş veya tank, motosiklet, çift kanatlı uçak ve dev savaş gemileri gibi muhteşem araçları karada, havada ve denizde kullanabileceksiniz.

Battlefield1-XONE

ÖNEMLİ ÖZELLİKLER
· 64 Kişilik Çok Oyunculu Epik Savaşlar – 64 oyuncunun piyade olarak savaştığı ya da tank, motosiklet, çift kanatlı uçak ve savaş gemisi gibi çeşitli araçları kullandığı FPS tarihinin en destansı çok oyunculu savaşlarında arkadaşlarınla omuz omuza çarpış.

- Advertisement -

· Topyekün Savaşın Doğuşuna Tanıklık Et – İnsanlık tarihinin en büyük muharebelerinde yerini al. Modern savaşın doğuşuna tanıklık edeceğin bu mücadele, çok iyi korunan Alplerden kavurucu Arap çöllerine görülmemiş bir ölçekte, karada, havada ve denizde tüm şiddetiyle sürüyor.

· Şaşırtıcı Sezgisel Yıkım – Sezgisel yıkım özelliğiyle her muharebe kendine has olacak. Büyüğünden küçüğüne araçları imha et ve binaları komple yık. Minik ahşap evlerden devasa taş istihkamlara kadar her şey, üstünde savaştığın toprak bile bir anda paramparça olabilir.

· Dünyanın Uzak Köşelerinden Savaş Hikayeleri – Dünyanın bu ilk modern savaşında bir araya gelen farklı karakterlerin gözünden dünya savaşının birbirinden değişik ortamlarında bulun, macera dolu harekat modunda savaş halindeki dünyayı keşfet.

Battlefield 1 21 Ekim’de PC, PS4 ve Xbox One için piyasada olacak ve open beta’ya EA Access sahibi Xbox One’cılar daha önce giriş yapabilecek.

 

 

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler