div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battlefield 2’nin sevilen haritası BF4 için geliyor!

- Advertisement -

Oldukça önemli bir haberimiz var, Battlefield 2’nin en iyi haritalarından biri Battlefield 4’te yer alacak!

Battlefield 4 malum, +2 senelik bir oyun. Buna rağmen DICE Battlefield 4 ile ilgili çalışmalarını sürdürürken, yeni DLC’lerin de yolda olduğunun haberini verdi. Üstelik bedava! DICE’ın bu haritayı sadece yeni nesle çıkartacağını da ekleyelim. PlayStation 3 ve Xbox 360 oyuncuları bundan sonra sadece stabilite ile ilgili güncellemelere sahip olabilecekler gibi duruyor.

Battlefield 2, Dragon Valley adında çok sevilen bir haritaya sahipti hatırlanacağı üzere. Yeni adıyla Dragon Valley 2015 çok büyük, araç kullanımına ağırlık veren bir harita ve tamamiyle modernize edilmiş. Sadece bunlarla bitmiyor, dinamik bir bulut tabakası, ve bu bulut tabakasının uzak mesafeleri yer seviyesine kadar kaplayabiliyor oluşu ve bulut seviyesindeki (yayla atmosferine buyurun!) o çok havalı görünen çatışmalar…

Oyun Legacy Operations DLC’lerin bir parçası ve PC, Playstation 4 ve Xbox One’da senenin sonlarına doğru oynayabiliyor olacağız.

Battlelog’da oyunun taslağına ulaşabilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler