div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battlefield 4’e gece operasyonları geliyor!

- Advertisement -

Battlefield: Hardline’ın piyasaya çıkışından sonra kendisini biraz unutturan Battlefield 4’e çıkışının üzerinden iki sene geçmişken yeni DLC geliyor.

Üzerinden yeterince zaman geçtiğinden artık rahatça söyleyebiliriz. Battlefield Hardline maalesef Battlefield 4’ün yerini tutamadığı gibi eski oyundan yenisine geçmek için yeterince sebep de yaratamadı. DICE’ta bunun farkında olacak ki Battlefield 4’ü çöpe atmak yerine Eylül ayında yeni bir DLC ile tanıştırıyor.

Yeni gelecek DLC ile yeni bir harita da oyuna eklenmek üzere. Zavod 311’in bir türevi olan Zavod: Graveyard Shift haritası yok edilebilir aydınlatmaları ile gizliliğe ve karanlık kullanımına dayanan yeni bir oyun deneyimi sunacak Battlefield 4’e.

Yeni harita ayrıca Conquest, Rush, Team Deathmatch, Obliteration, Domination ve Gun Master modlarını destekleyecek, yani oyunun hemen her aşamasında keyifle deneyim edebileceksiniz. Oyunun bunca süre sonra DICE tarafından hala destekleniyor olması hem keyifli, hem de ilginç. Bazılarınız buna “taşın suyunu çıkarma” bile diyebilir, siz ne düşünüyorsunuz?

Haberler

1 Yorum

  1. Aslında hardline bf 4 kadar sevilmediğini için DICE yanlış bir hararet yapmadı. Ve bunun ücretsiz olması da battlefront için bir sigorta. Bf 5 çıkıncaya kadar bence bu şekilde devam ettirebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler