div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battlefleet Gothic: Armada, 2016’da PC’ye geliyor.

- Advertisement -

Tindalos Interactive tarafından geliştirilip, Focus Home Interactive tarafından dağıtımı yapılacak olan Battlefleet: Gothic, Unreal Engine 4 ile yapılmış bir uzay RTS oyunudur. Battlefleet: Gothic’te oyuncular 4 ırktan birinin filosunun başına geçiyor. Imperial, Chaos, Eldar ve Ork güçlerinden oluşan ırkların her birinin kendine özgü avantajları ve yetenekleri mevcut.

Oyunda ilerlerken oyuncular aynı zamanda gemilerini geliştirip son teknoloji mühimmat ve teçhizat kullanacaklar. Bunun yanı sıra filoda her bir geminin kaptanını’da geliştirebiliyor olacağız ki her birinin davranışları ve özellikleri birbirinden farklı. Savaş zamanı ve savaşlar arası oyuncu filodaki her bir geminin komutasını tek tek alabilecek ve bu sayede tam zafer elde edebilecek. Savaştan sağ çıkan geminin kaptanı ve mürettebatı tecrübe puanı alarak seviyelerinde artış ve terfi alacaklar, buda ileri ki ve daha tehlikeli savaşlarda, savaşı okuma doğruluğunu arttırıyor olacak.

Hem single-player hem de multiplayer moduna sahip oyunda birbirinden çeşitli oyun modları mevcut, bunun yanı sıra single-player’da bir hikaye bizi bekliyor olacak. Hikaye kısaca sizin İmperium ırkının başına getiriyor ve Abaddon The Despoiler’a karşı savaşıyoruz. Savaşırken yol üzerinde karşılaşacağımız karakterler olacak ve onlarla olan etkileşimimiz oyunun ilerleyişini etkileyecek. Oyun 2016 yılında PC’ye çıkması bekleniyor, fragmanımız aşağıda, iyi seyirler. 🙂

Basın Bülteninden Derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler