div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Battletech geri dönüyor!

- Advertisement -

Dile kolay, tüm ilk gençliğimizi Voltron’dan Robotech’e kadar anime’ler, Mech Warrior’dan Front Mission’da kadar mecha’lar ile doldurduk, çok da iyi ettik.

Shadowrun Returns serisinin yapımcısı olarak bildiğimiz ve aynı zamanda Battletech serisinin masaüstü versiyonunun da yaratıcısı olan Jordan Weisman tarafından kurulan Harebrained Schemes, Battletech’in son sıra tabanlı strateji oyunun piyasaya çıkmasının üzerinden 20 seneden fazla bir zaman geçtikten sonra seriyi “Reboot” etme kararı aldı.

Oyunun tıpkı eskisi gibi sıra tabanlı strateji türünde olmasını ve tıpkı Mech Warrior’da olduğu gibi bolca RPG öğeleri barındırmasını bekliyoruz.

Bu sonbaharda oyun için bir kickstarter kampanyası başlatılması bekleniyor. Eh, Harebrained’ın bir önceki kickstarter projesi olan Shadowrun: Hong Kong’un bile kısa sürede hedefini yakaladığını düşünürsek Battletech’in fon ihtiyacını kısa sürede karşılaması kaçınılmaz gibi gözüküyor, merakla bekliyoruz.

2324

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler