div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

BattleTech’in Kickstarter hedefini yakalaması 53 dakika sürdü!

- Advertisement -

Son oyununun piyasaya çıkmasının üzerinden bir nesil geçmişken oyun geri dönüyor!

Shadowrun Returns serisinin yapımcısı olarak bildiğimiz ve aynı zamanda Battletech serisinin masaüstü versiyonunun da yaratıcısı olan Jordan Weisman tarafından kurulan Harebrained Schemes, Battletech’in son sıra tabanlı strateji oyunun piyasaya çıkmasının üzerinden 20 seneden fazla bir zaman geçtikten sonra seriyi “Reboot” etme kararı aldı hatırlanacağı gibi.

1988 yılında BattleTech: The Crescent Hawk’s Inception ile başlayan seri 1995 yılında son bulmuş ve BattleTech ile Mech Warrior gibi efsanevi serilerin yaratıcısı Jordan Weisman başka projelere yönelmişti. Oyun ilk hedef olan 250 bin doları 53 dakika içinde gerçekleştirdi ve şu sıralarda 883 bin dolar seviyesine ulaşmış durumda, gerçekten çok az oyuna nasip olacak bir destek gördüğünü kabul etmek gerek.

Hep söylediğimiz gibi, ana akımı yeni nesil oyuncular, para akımını ise eski nesil dinozorlar belirler, eğer istedikleri şeyi verirseniz, 900 dolara sanal uzay gemisi bile satmanız mümkün bizim gibi eski nesillere(bkz.Star Citizen).

Oyunun hedefleri şu şekilde:
250.000$ (ulaşıldı): Sıra tabanlı, senaryoya sahip olmayan (skirmish) bir RPG-Strateji oyunu.
1.000.000$: Tam teşekkürlü tek kişilik bir senaryo
1.850.000$: Yan görevler, dinamik olarak oluşturulan görevler sayesinde sonsuza kadar devam edebilecek açık uçlu bir senaryo.
2.500.000$: Solaris VII’nin eski oyuncular tarafından hatırlanan meşhur alanlarında PvP multiplayer deneyimi.

Açık konuşmak gerekirse hedefinin bitmesine 34 gün kala yukarıdaki hedeflere çok rahatlıkla ulaşıp yeni hedefler koyacaklarını düşünüyoruz. Eskilerden özlediğimiz kim kaldıysa hepsini Kickstarter’da görmek dileğiyle, hepsi birbirine benzeyen, karakterden yoksun oyunlardan çok sıkıldık artık.

BATTLETECH-10

- Advertisement -

BATTLETECH-11

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler