div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

BBC’nin GTA filmine tartışmalı fragman!

- Advertisement -

BBC tarafından çekilen ve Rockstar’ın hak ihlali duyurusunda bulunduğu “The Gamechangers” adlı filmin fragmanı yayınlandı ve hemen ardından kaldırıldı.

Başrollerinde Harry Potter ile tanıdığımız ve sanırım asla o rolden sıyrılamayacak olan Daniel Radcliffe ve Bill Paxton’ın oynadığı film 2002 yılından itibaren GTA’nın geliştirme sürecine odaklanıyor. Daniel Radcliffe’in Rockstar kreatif direktörü Sam Houser’ı, Bill Paxton’ın ise bilgisayar oyunları karşıtı avukat Jack Thompson’ı oynadığı film tüm yasal süreçlere rağmen 15 Eylül’de Türkiye saati ile 22:00’de BBC Two’da yayınlanacak.

90 dakika uzunluğundaki The Gamechangers dediğimiz gibi 2002 yılında başlıyor ve tarihin en tartışmalı oyunlarından birisinin (GTA San Andreas) tutku ve yasal problemler ile dolu dünyasına bir bakış atıyor. BBC filmin Rockstar tarafından onaylanmasa da yayına alınacağını belirtirken, Rockstar da halihazırda Mayıs ayından itibaren yasal bir süreç başlatmış durumda.

Haberler

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler