div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Beklenen Hearthstone genişleme paketinin çıkış tarihi!

- Advertisement -

Blizzard tarafından yapılan kart oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft en çok oynanan ücretsiz oyunlardan biri olmuştu. Geçen ay oyuna yeni kartlar ekleyecek olan genişleme paketi duyurulmuştu.

The Grand Tournament ismindeki genişleme paketinin çıkış tarihi olarak Ağustos ayı verilmişti ancak Ağustos ayının ortalarına gelinmesine rağmen genişleme paketi hala gelmedi. Oyunun yapımcı firması genişleme paketinin çıkış tarihini sonunda açıkladı. Oyuna The Grand Tournament paketlerini ve 132 adet kart ekleyen genişleme paketi 24 Ağustos tarihinde çıkacak. Paketler 50’lik set halinde ön siparişe çıkmıştı. Ön sipariş verenler paketlerini 24 Ağustos tarihinden itibaren açabilecekler. Paketlerini oyunun parası olan altınla almak isteyenler de yine 24 Ağustos tarihini bekleyip genişleme paketi çıktıktan sonra satın alıp paketlerini açabilecekler.

Öte yandan yeni gelen genişleme paketiyle oyuna inspire isimli bir özellik eklendiğini ve bu özelliğin kahramanımızın özel gücünü kullandığımızda devreye girdiğini hatırlatmayı unutmayalım.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler