div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bethesda net konuştu: Başka Pip-Boy yok!

- Advertisement -

Şu haberi yazdığım sıralarda bile “bu sürümü nasıl edinebilirim?” diye düşündüğüme göre yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edebilirsiniz.

Geçtiğimiz haftalarda Bethesda’nın piyasaya süreceği Pip-Boy Collectors Edition sayısının kısıtlı kalabileceğinden bahsetmiştik. Firmanın pazarlama direktörü Pete Hines’ın QuakeCon sırasında yaptığı açıklamalar sonrasında ise durum kesinlik kazandı, Bethesda başka Pip-Boy üretmeyecek.

Pete Hines, Pip-Boy’ları üreten firmaya gidip “talep inanılmaz, bu şeylerden daha fazla üretmemiz gerek” dedikleri bir noktaya ulaştıklarını, ancak daha önce bu konuda hayli olumlu olan firmanın “üzgünüz, yapabileceğimiz kadar fazlasını yaptık ve işlerimizin yoğunluğu sebebiyle daha fazla üretmemiz mümkün değil” şeklinde net bir yanıt verdiğini belirtti.

Bir de iyi haber var, daha şimdiden alınan ön sipariş sayısı kadar Pip-Boy üretilmiş durumda veya üretim sırasını bekliyor, kısaca bir şekilde sipariş edebilmeyi başardıysanız bu konuda sıkıntı yaşamanız pek olası değil. Bethesda ayrıca Pip-Boy Edition’ın bugüne kadar çıkarttıkları tüm özel versiyonlardan daha fazla üretildiğini de açıkladı.

Pip-Boy bilindiği gibi sadece akıllı telefonunuza bağlanmakla kalmıyor, mobil uygulama aracılığı ile oyunun menülerini de TV ekranı yerine bileğinize taşıyor. Tam da Fallout dünyasına özgü bir VR deneyimi, değil mi?

Haberler

1 Yorum

  1. Fiyatlar biraz yüksek olsada parasına değerdi. Ayrıca satışları da fena değildi. Bence üretimine devam etmesi bethesda için iyi olurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler