div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bethesda’dan Android’lerin detay fotoğrafları!

- Advertisement -

Fallout 4’ün en son yayınlanan art çizimlerinin içinden özellikle iki tanesi oldukça etkileyici gözüküyor.

Bunların birisinde ilk oyunlardan hatırlayacağımız eski nesil bir Power Armor var. Bir diğerinde ise paslanan bir savaş gemisi. Gözüktüğü kadarıyla 1890’larda üretilmiş, pre-dreadnought olarak tabir edilen ve güçlükle kruvazör sınıfına sokabileceğiniz gemilerden. İkinci dünya savaşı öncesinde bizim ordumuzda bulunan Mesudiye, Turgut Reis veya Barbaros Hayreddin zırhlıları ile birebir aynı döneme ait gibi gözüken bir gemi.

Ancak bu görsellerin içinden iki tanesi var ki, oldukça dokunaklı.

Görsellerde Fallout 4’ün android popülasyonuna ait detay çizimleri gözüküyor, yani onları bizler gibi gösteren derilerinin altını nihayet görebiliyoruz. Üstelik Temmuz ayında yayınlanan savaş videosunda gördüğümüz Synth Strider’lar veya Synth Assaulter’lar gibi kana susamış, amacı belli tipler de değil kastettiğimiz, tam da yayınlanan ilk Fallout 4 görsellerinden birinde gördüğümüz, mekanik eli, uzun paltosu ve Ten Pound şapkası ile yolunu, evini arıyor gibi gözüken bir android’den bahsediyoruz.

4dce17e43ac322be7aee82343cf06f00f42278d5.jpg__620x349_q85_crop_upscale

Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça yeni detayların da bizlerle buluşacağını tahmin ediyoruz, sabırsızlığımız ise her dakika artıyor.

03

- Advertisement -

04

01

02

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler