div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Biofeedback destekli korku oyunu Nevermind piyasada!

- Advertisement -

Bilindiği gibi “kafası güzel” oyunları bizde Ertekin inceler genelde, bu oyundan bahsettiğimde de cevabı “Vallahi manyak edecekler insanları sonunda.” oldu.

Phobia Free’yi hatırlar mısınız? İnsanların Arachnophobia yani örümcek korkusundan kurtulması gibi bir yan amaca da hizmet vermesi için tasarlanan bu oyun, oldukça başarılı klinik sonuçlara ulaşmıştı. Nevermind ise görüntüde bir korku oyunu, ancak onu farklı kılan nokta üçüncü parti biofeedback sensörlerini ve Intel RealSense teknolojisini kullanan kameraları destekliyor olması. Bu sayede oyun sizin vücudunuzun tepkilerinden aldığı dataları kullanarak atmosferi de buna göre düzenliyor.

144355631245

Ekim ayında başarılı bir Kickstarter projesini geride bırakan ve 75 bin dolar hedefleyip 76.525 dolar toplamayı başaran oyun arayı fazla uzatmadan satışa sunulmuş durumda. Oyunun Steam fiyatı 27.90tl ve kullanıcı puanları da %89 seviyesinde. Biofeedback kullanmasanız bile oldukça etkili bir deneyim vaat eden oyunun potansiyelinden tam olarak faydalanmak istiyorsanız en azından Intel RealSense destekli bir kamera ile beraber kullanmanız daha iyi olacaktır.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler