div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bioshock’un yaratıcılarından: Perception

- Advertisement -

BioShock’un yaratıcılarından yeni oyun korku oyunu: Perception

Görme engelli, Cassie ismindeki bir kadını yönetiyoruz. Tamamen yarasa mantığıyla etrafı yalnızca sesler ve seslerin yankılanmaları ile algılayabiliyoruz. Aslında bir nevi görebiliyoruz, Daredevil gibi düşünün. Tabii bu çıkardığımız sesler etraftaki canlı- cansız, börtü- böcek, canavar- bir şey: her şeyi bize yönlendiriyor.

BioShock, BioShock Infinite gibi yapımların yaratıcılarından oluşan The Deep End Games isimli yeni ekip, Dead Space, Star Wars: The Old Republic, Rock Band gibi oyunlarda çalışanlar da görev alıyor. Baya sağlam bir çalışma ekibiyle bu oyunun çıkmasına şaşmamak lazım.

Şu ana kadar ekibin kendi imkanlarıyla geliştirdiği oyun, kaynak yetersizliği nedeniyle Kickstarter kampanyası açmak zorunda kaldı. 150 bin dolar gibi çok da yüksek sayılmayacak bir hedefleri var ki zaten ilk günden 30 küsür bin toplamış durumdalar. Kampanyaya bu Kickstarter adresinden ulaşabilirsiniz. Az çok demeyelim, elimizden geldiğince artık çıkartalım şu oyunu da doya doya oynayalım.

Şimdi sizi bu oyun tanıtımıyla başbaşa bırakıyoruz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler