div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bir Battlefield oyunu yaklaşıyor!

- Advertisement -

Electronic Arts yaptığı açıklama ile sonraki Battlefield oyununun Dünya Prömiyerinin 6 Mayıs tarihinde yapılacağını duyurdu.

Herkesin Battlefield 5 olmasını beklediği yeni oyunun ilk fragmanı da bu canlı yayın sırasında bizlerle buluşacak. Yayının Türkiye için başlama saati ise 23:00.

Seneler önce Battlefield 1942 ile bizlerle buluşan seri, Battlefield: Vietnam ve Battlefield: 2142 ile beklenen başarıyı gösterememiş olmasını bir tarafa bırakırsak, diğer oyunları ile, online ağırlıklı oynanan FPS oyunları arasında sarsılmaz bir yer edinmeyi başarmıştı.

Serinin son oyunu Battlefield: Hardline “bir şey deneyen” DICE’ın sıradaki oyununun Battlefield 5 olması ve İkinci dünya savaşı sırasında geçmesi, yani köklerine dönmesi ise bize göre kaçınılmaz, hatta oyunun adının Battlefield 5: Eastern Front olacağı da iddia edilmişti.

Bunun yanında oyunun Birinci Dünya Savaşı sırasında geçeceği de iddia ediliyor diğer taraftan, bakalım neyle karşılaşacağız.

Oyunun PC, PS4 ve Xbox One için piyasaya çıkması bekleniyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler