div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bir FPS oyunu olarak Resident Evil…

- Advertisement -

Tokyo Game Show tüm hızıyla devam ederken Capcom’da yeni Resident Evil oyununu tanıttı; FPS veya omuz üstü kameradan oynanabilen Resident Evil: Umbrella Corps.

Görmediğimiz bir şey değil aslında, seneler önce RE: Gun Survivor adlı spin-off fps oyun ile karşımıza çıkan Capcom, belki de tüm tarihinin en kötü eleştirilerine maruz kalmış ve hepimiz oyunun üzerine sifonu çekmiştik. Oyun berbat grafikleri ve oynanışını geçtik, arcade makineleri için tasarlanmış gibiydi zira karakterimizin silahı veya elini göremiyorduk bile. Bu oyuna fena halde kafası bozulan bir arkadaşımın Capcom’a Türkçe(!) olarak yazdığı mektubu gidip postaya verdiğini bile hatırlıyorum.

TGS’de duyurulan RE: Umbrella Corps ise daha iyi hazırlanmış bir oyun görüntüsü çiziyor ilk anda, bununla beraber elbette ana hikayeyi takip etmiyor. Oldukça ciddi eleştiriler gelmesi olası ancak benzeri eleştirileri Resident Evil 3: Nemesis’ten Resident Evil 4’e geçerken de gördüklerinden Capcom’un buna hazırlıklı olacağını düşünüyoruz.

2016 yılında ilk olarak Playstation 4 için piyasaya çıkacak olan oyunun fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler