div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bir uzay istasyonunun enkazında dokuz dakika!

- Advertisement -

Geçtiğimiz yılın sonunda duyurulan ve E3’te meraklandırıcı bir videosunu izlediğimiz Adr1ft’in oynanış videosu yayınlandı.

Dokuz dakika süren oynanış videosunun başlarında havada uçuşup duran marul yaprakları dışında bir sorunumuz gözükmüyor, her şey o kadar sakin ki elimizden bıraktığımız ve yerçekimsiz ortamda uçup karşı duvara çarpan darbeye dayanıklı el terminalinin başına bir şey gelir diye korkuyoruz. Sonraki odalarda da büyük bir sorun yok, sadece havada uçan küçük parçalar var, sanki biraz önce ciddi anlamda sallanmışız gibi.

Sonra bir kapı daha açılıyor ve işte orada, olayların öncesinde falan değilmişiz ve uzay istasyonumuzdan geri kalanlar karşımızda uzay boşluğuna saçılmış durumda. Binlerce çöp içinde boşlukta cansız yatan arkadaşımızı görüyor ve yanındaki telsizi alıp süzülmeye devam ediyoruz, üzerine tüneyebileceğimiz büyükçe bir parça bulana kadar.

Oculus Rift’in çıkış oyunu olacak olan ve Xbox yöneticilerinden Adam Orth’un, attığı bir tweet’e gelen topluluk tepkileri sebebiyle görevini bırakmak zorunda kaldığı, hayatını alt üst eden olayların bir metaforu olarak tasarladığı Adr1ft 2016 yılının ilk yarısında bizlerle olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler