div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bizim bir Fable Legends vardı, ne oldu ona?

- Advertisement -

Peter Molyneux’nun gidişi de Lionhead Studios’un alışkanlıklarını değiştirmiş gibi gözükmüyor.

Lionhead Studios’un kurucusu Peter Molyneux’yu nasıl bilirsiniz? Aranızdan birisi çıkıp dese ki “Politikacı olsa ilk seçimde iktidar olur, sonrakinde baraj altında kalırdı.” diye, söyleyecek tek bir lafımız olmaz muhtemelen, çünkü bu tam anlamıyla Molyneux’nun kısa hayat hikayesi.

Oldukça yaratıcı ve tutkulu bir oyun geliştiricisi olan Peter Molyneux, her seferinde birbirinden muhteşem fikirleri bulması, onları şekillendirmesi, bu fikirleri bizlere yağlaya yağlaya sunup hepimizi salya torbasına çevirmesi ve neticede ortaya bitmemiş, genellikle potansiyelini kullanamayan, yine de bir şekilde hit olmayı başarabilen oyunlar çıkartması ile ünlü bir isim bilindiği gibi.

Molyneux senelerce vaatlerde bulunup bunları gerçeğe dönüştürememek konusunda öyle bir ün kazandı ki, insanların ne dese “yav he he” dediği noktaya ulaştığını farkettikten sonra kurucusu olduğu Lionhead Studios’un yönetimini Microsoft’a bırakıp ayrıldı. Onun ardından, bu defa David Eckleberry’nin yönetmenliğinde geliştirilen Fable Legends tanıtıldı ve oyunun bu sonbaharda beta aşamasına girmesi bekleniyordu.

Maalesef geriye kalan 20 günde de bu gerçekleşmeyecek zira Microsoft’tan gelen bilgilere bakılacak olursa oyun henüz beta aşamasına giremeyecek kadar ham durumda. Oyunun harika bir online deneyimi yaşatmasını bekleyenler önümüzdeki birkaç hafta içinde bir açıklama bekleyebilirler.

2051078-727971_20130820_001

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler