div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Black Friday satışları nasıl etkiledi?

- Advertisement -

İngiltere satışlarında zirveyi uzun süredir meşgul eden FIFA 16 kısa bir aradan sonra tekrardan zirveye adını yazdırdı.

Bu haftaki İngiltere satışlarına en büyük etken ise Black Friday indirimleriydi. FIFA 16’da bu indirimlerinden payını almış gibi görünüyor ve zirveye ismini yazdıran isim oluyor. Call of Duty Black Ops III geçen haftaki ikinciliğini koruyor. Star Wars: Battlefront ise çıktığı haftaki birinciliğini koruyamayarak üçüncülüğe geriliyor. Fallout 4 Black Friday indirimlerinden faydalanamadığı için bir alt sıraya düşüyor ve dördüncü oluyor.

Uncharted: Nathan Drake Collection, Black Friday etkisiyle satış yüzdesini oldukça artırarak 24. sıradan listemizde ilk 10 giriyor ve beşinciliğe yerleşiyor. Altıncı sırada ise Grand Theft Auto V bulunuyor, hatırlayacağınız gibi geçen hafta ilk 10’dan düşmüştü fakat indirimlerin etkisiyle tekrardan ilk 10’a girmeyi başarıyor.

Black Friday kapsamında konsol satışlarına bakacak olursak 2014’ün aynı dönemine göre bu yıl yüzde 8 daha fazla satış gerçekleşti.

İngiltere satışlarında ilk 10’da bulunan oyunlar:

1- FIFA 16
2- Call of Duty: Black Ops III
3- Star Wars: Battlefront
4- Fallout 4
5- Uncharted: Nathan Drake Collection
6- Grand Theft Auto 5
7- Minecraft: Story Mode
8- Halo 5
9- Rise of the Tomb Raider
10- Forza Motorsport 6

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler