div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blade & Soul Avrupa’da hangi sınıflara sahip olacak?

- Advertisement -

Blade & Soul’u Asya bölgesi oynamaya devam ededursun biz de batılı oyuncular olarak büyük bir iştahla beklemeye devam ediyoruz. Batı pazarındaki yayıncılığını NCSoft’un yaptığı oyun bu kuş beta testleriyle Amerikalı ve Avrupa’lı oyuncular ile buluşacak.

Peki oyun bu bölgeye geldiğinde hangi sınıfları içerisinde barındıracak. Merak edilen bu saruyu NCSoft sonunda yanıtladı. Kış döneminde oyun çıktığında NCSoft Blade & Soul’un altı farklı sınıfa sahip olacağını açıkladı. Bu sınıflar Blade Master, Destroyer, Summoner, Force Master, Kung Fu Master ve Assassin olacak. Daha sonra ise oyuna eklenecek olan Blade Dancer ile oyundaki sınıf sayısının yediye çıkarılması planlanıyor.

Blade & Soul’u biz de heyecanla bekliyoruz. Avrupa sunucuları için yeni detaylar yayınlandıkça paylaşmaya devam edeceğiz. Uzakdoğu piyasasında oldukça sevilen oyun sizce de Avrupa ve Kuzey Amerika’da beklenen ilgiyle karşılaşacak mı?

Blade-and-Soul-1280x720

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler