div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blade&Soul nihayet geliyor!

- Advertisement -

Koskoca üç yıllık bekleyişin ardından Blade&Soul resmi olarak 19 Ocak tarihinde çıkış yapıyor. Üç yıl önce batı bölgelerde çıkışına karar verilen, o günden beri de beklediğimiz NCSoft’a ait muhteşem aksiyon MMO Blade&Soul adlı popüler oyuna yakında beta olarak kavuşmuş olacağız.

Oyunun çıkış tarihi belirlenmiş olsa da sabırsız oyun severler erken erişim için kuyruk oluşturmuş durumdalar. Oyun için öncelikli bir isim listesi bile oluşturuldu. Listeye giriş ve erken satın alım tarihleri 19 Ocak’tan birkaç gün önce gerçekleşecek.

Oyun içerisinde çok eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak hoş bir karakter tasarım bölümü bulunmakta, pek çoğunuzun da bunu beklediğine eminiz. Burada karakterinize isim verebilir ve efsanevi bir Kung Fu savaşçısı yaratabilirsiniz. Zaten oyunda Kung Fu Master’ı seçmek en zorlayıcı olan aslında. Matrix’de olduğu gibi düşman tarafından çevrelenmek nasıl bir şey, birinci elden deneyim edebilirsiniz böylece.

Blade& Soul için diğer oyunlardan izler taşıyor demek yanlış olmaz. Geliştirici ekibin başında yer alan Moonyoung Choi’nın da yaptığı açıklamalar arasında Street Fighter veya Soul Calibur gibi oyunlardan esinlenildiğine değinilmiş, hatta başka oyunların da olduğu uzun bir listenin varlığından bahsedilmişti. Aynı şekilde Qi Master’ın da Kung Fu Master ve Force Master karışımı olduğunu söyleyebiliriz.

Blade&Soul sizi aylarca oyalayacak bir MMO oyunu olma potansiyeline sahip. WASD tuşlarına basmaktan ellerinizi hissetmiyor olacaksınız. Ne de olsa bir o kadar beklediğimiz Black Desert Online’ın aksine oynaması bedava bir oyun bu. Önceki dönemlerde çıkan versiyonlarıyla kıyaslarsak daha da fiyakalı hale gelmiş doğrusu.

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler