div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blizzard ve Facebook’tan Twitch’i sarsacak proje!

- Advertisement -

Blizzard ve Facebook’un beraber çalıştıkları Blizzard’a Facebook üzerinden giriş ve yayın yapma projesi Twitch’i üzeceğe benziyor.

World of Warcraft, Heroes of the Storm, Heartstone, Stacraft II, Diablo III ve Blizzard’ın yeni gözdesi Overwatch’a Facebook hesaplarınızı kullanarak giriş yaptığınız ve oyununuzdan istediğiniz bölümleri sosyal medyada paylaşabildiğiniz projeyi hayranlar merakla bekliyor.

Facebook hesabınızı ekleyerek hem oyundan görüntüleri ve içerikleri paylaşabilir, hem de yeni düzenlenen canlı yayın seçeneği ile oynadığınız Blizzard oyununu arkadaşlarınızla paylaşabilir, arkadaşlarınız da size abone olabilir, ayrıca yayın hakkında bildirimler de alabilir.

“Blizzard oyunlarının arkadaşlarla oynandığında çok iyi hale geldiğini biliyoruz, bu sebepten hem oyunlarınızda olan olayları paylaşmak, hem yayın yapmak için bu sistemi kuruyoruz,” diye açıklama yapan Blizzard’dan Gio Hunt, “Overwatch başta olmak üzere tüm oyunlarımıza bu sistemi Facebook ile getireceğiz,” diye ekledi.

Milyonlarca kullanıcının Facebook üzerinden oyun oynadığını ve Blizzard’ın inanılmaz topluluğunu göz önünde bulundurursak, bu proje çok ses getireceğe benziyor diyebiliriz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler