div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blizzard WoW’un oyuncu sayısını açıklamayı bırakıyor

- Advertisement -

Oyun dünyasını kökten değiştiren World of Warcraft‘ın oyuncu sayısı gün gittikçe düşüyor. 10 milyonla zirve yapmış olan oyunun en son açıklanan abone sayısı 5.5 milyondu. Her ne olursa olsun bu büyük bir sayı olsa da oyunun düşüşe geçtiğinin de bir göstergesi. Blizzard büyük ihtimalle bu düşüşü artık gözümüze sokmamak ve diğer serilerini de öne çıkarmak için World of Warcraft‘ın abone sayısını açıklamaktan vazgeçti. Bu konuyla ilgili Blizzard‘ın açıklaması ise oyuncu sayısından daha önemli başarı ibarelerinin olması. Amaçları dikkati bu konuya çekmekmiş. Peki Blizzard bu konuda haklı olabilirsin ama stratejik hamlelerine uğraştığın kadar oyunlarına da uğraşsan biraz olmaz mı?

Haberler

1 Yorum

  1. Oyuncu sayısı düşüyor ama yeniden artacak. Hatta yeni oyunda, WoD’daki hataları tekrar etmeyip, iyileştirmeye giderlerse daha da çok artar. şuan insanlar raid bittikten sonra yapacak bir şey bulamadıkları için bırakıyor. şahsen ben de o yüzden ara verdim. ama yine özlemeye başladım, biraz daha bekleyeceğim, çıkınca döneceğim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler