div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Blizzard’dan Fallout’a saygı duruşu

- Advertisement -

Haber: FRPNET

Fallout 4 içerisindeki sürpriz yumurtaları aramaya koyulan birçok oyuncudan halen haber alınamazken Diablo 3‘e gelen yeni yamada post-apokaliptik türün efsanesine güzel bir saygı duruşu yapılmış.

Fallout 4’ten başınızı kaldırabilirseniz, başka oyunlar da olduğunu göreceksiniz sevgili okurlar. Sanıyoruz diğer firmalar da buna dikkat çekmek için bir dizi güncelleme, ek paket ve duyurular ile kendi oyunlarını tekrar ön plana çıkartma çabasındalar.

Diablo 3’e hazırlanan 2.4 yaması ile birlikte oyuna Boyarsky’s Chip adlı yeni bir eşya eklendi. Legendary Gem türündeki eşyanın içeriği bir hayli eğlenceli. Aşağıdaki görsele bakarsanız siz de Fallout 4 göndermesini hemen yakalayacaksınız.

boyarskys-chip-diablo-3

Metinde aynen şu yazıyor: “Çip olarak adlandırılan ve günümüze kadar güzelliğini koruyan bu taş parçası, Boyarsky adında yaşlı bir adam tarafından yer altındaki barınaktan çıkarıldı. Sahibine zarar verene, zarar veren bu taş bir kere yerleştirildiğinde, asla düşmez”

Son cümledeki “…it will never fallout” kısmı, güzel Türkçemize çevrilirken anlamını yitirmekte. Basitçe anlatmak gerekirse aslında Fallout için kelime oyunu hazırlanmış. Çip olarak bahsedilen taş, Fallout 1’deki Water Chip’e bir gönderme. Ayrıca Boyarsky ismi Fallout ve Diablo dünyaları için oldukça önemli. Bu isim Fallout 1’in sanat yönetmeni olan ve Fallout 2’nin senaryo çalışmalarında bulunan Leonard Boyarsky’den başkası değil. Boyarsky, Interplay’in dağılmasının ardından Blizzard’a geçerek, Diablo 3’ün sanat yönetmeni olmuştur.

- Advertisement -

Böylece hem Boyarsky’e selam çakılırken, hem de Fallout 4’e saygı duruşunda bulunulmuş. Kimin aklına geldiyse eline sağlık diyoruz.

Haber: FRPNET

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler