div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bloodborne: The Old Hunters’ın ilk boss’unu çıplak elle dövdüler!

- Advertisement -

Merakla beklediğimiz, Nisan ayında çıkışını yaptıktan sonra ise bâzımızın çok sevdiği, bâzımızın ise o kadar da bayılmadığı Bloodborne’ün ilk genişleme paketi The Old Hunters bilindiği gibi oyunun kendisinden de zorlu.

Oyun zorluk anlamında kardeş serisi Dark Souls kadar esaslı bilindiği gibi, haliyle öyle yanınıza kola & cips alıp huzur içinde bitirebileceğiniz bir yapımdan bahsetmiyoruz. The Old Hunters DLC’sinin boss’ları da ana oyunu gölgede bırakacak kadar zalim, vurduğu yerde gül biten, değdiği yeri güzelleştiren arkadaşlar.

Hal böyleyken birisinin çıkıp bu boss’ların ilki olan Ludwig the Accursed’ı üstelik NG+7 yani en zor seviyede tokatlaya tokatlaya dövdüğünü söylesek ne dersiniz? Ben kendi adıma izlerken bunalıma girdim, oyun sektöründen ayrılıp hayatımın geri kalanını olta ile sazan balığı tutarak geçirmek istedim.

Daha önce Dark Souls serisinde ilginç ve birbirinden zor işlere imza atan (Sadece Dragon Punches kullanarak Dark Souls’u bitirmek gibi) Youtuber Lobos Jr, tam 12 saat uğraştıktan sonra Ludwig’i “kesmeyi” başardı. Bu başarılı denemenin bile 37 dakika sürdüğünü de ekleyelim, aşağıda izleyebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler