div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Breaking Benjamin’in solisti Battlefront diskini parçaladı!

- Advertisement -

Breaking Benjamin ile müzikseverlerin ilişkisi genelde otomobilseverler ile Alfa Romeo’nun ilişkisi gibidir, ya çok sever, ya nefret edersiniz.

2000’li yıllarda özellikle The Diary of Jane, So Cold ve Halo 2’nin soundtrack’inde de bulunan Blow Me Away adlı şarkılarıyla kalbimizi kazanan grup uzun süredir eski günlerini arıyor. Defalarca dağılıp birleştikten, defalarca ara verdikten sonra grubun solisti Benjamin Burnley bu defa oyuncuların deyimiyle bir “rage quit” vakasıyla gündemde.

Star Wars: Battlefront hakkında görüşlerimizi çok yakında gerek Level Online, gerekse derginizden okuyabileceksiniz. Benjamin Burnley ise görüşlerini direkt olarak Instagram hesabı üzerinden, ortasından kırılmış bir Star Wars: Battlefront diskiyle beraber paylaşmış.

Fotoğrafta belirttiğine göre oyun sektörüne oldukça yakın olan Benjamin Burnley’e EA oyunu sosyal medya üzerinden övmesi için bir teklifte, daha doğrusu para önerisinde bulunmuş. Burnley oyunu gerçekten hiç beğenmemiş olacak ki EA’in çıkarttığını düşündüğü iş hakkında yorumunu gizlemediği gibi oturup berbat prequel’leri (Ep 1-3) izlemeyi tercih edeceğini belirtmiş.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler, belki de ilk anda gözükenin aksine SW:Battlefront burada Breaking Benjamin reklamı yapıyordur, ne dersiniz? İroniden bahsetmiyoruz bile.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler