div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Brothers: A Tale of Two Sons’un yeni nesle çıkış tarihi açıklandı

- Advertisement -

Son yıllarda oynadığımız en akılda kalıcı adventure oyunlarından biri olan Brothers: A Tale of Two Sons, nihayet yeni nesille buluşuyor.

Starbreeze’in özellikle etkileyici sonuyla akıllarda kalan oyununun bir remastered olmadığını belirtelim. Oyunun orijinal versiyonuna ek olarak direktör yorumları, soundtrack ve art çizimleri de oyunculara ulaştırılacak sadece.

Dağıtımcı 505 Games’in açıklamasına göre oyun dijital dağıtım kanallarından 12 Ağustos’ta, kutulu olarak ise Eylül ayı başından itibaren yeni nesil konsollar için satın alınabilecek. Mobil versiyonları ise bunun hemen sonrasına programlanmış durumda.

Eğer eski zamanlardaki zor, hatta bazen “yeter, ben bırakıyorum” dediğiniz macera oyunlarını özlediyseniz ve Brothers: A Tale of Two Sons’u daha önce oynamadıysanız bu gerçekten iyi bir fırsat. Fiyat konusunda henüz bir açıklama yapılmadığını da belirtelim.

PewDiePie’ın bu oyuna ayırdığı bölümü de buraya eklemiş olalım, oynamayı düşünüyorsanız izlemeyin, fena halde spoiler içerir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler