div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bu yıl 3 tane FM oyunu çıkacak!

- Advertisement -

Bu yıl 13 Kasımda Football Manager 16 çıkacakken, eski adı Football Manager Classic olan Football Manager Touch ve yine eski adı Football Manager Handheld olan, Football Manager Mobile geliyor.

Her ne kadar Football Manager 16, 13 Kasımda çıkacak olsa da Football Manager Touch ve Football Manager Mobile yeni yıla yakın bir tarihte çıkacak ve henüz kesin bir tarihleri yok. FM 16 ve FM Touch’ı birlikte alabileceğiniz gibi ayrı ayrıda alabilirsiniz. FM Mobile ise FM Touch ile birlikte çoğu iOS ve Android cihazlarında oynanabilecek. FM 16’da yeni olarak göreceğimiz özellik ise Fantasy Draft modu. Bu modda kendi takımınızı kurup arkadaşlarınızla (eğer varsa) mini-ligde oynayabileceksiniz. 32 oyuncuya kadar destekleyen modda eskiden kurduğunuz takımları da kullanabileceksiniz. Buna ek olarak kostümize edilebilen ve sizin için taç çizgisinden emirler yağdırıp, kutlamalara katılacak bir menajer olacak.

Yeni 3D oyun motoruyla 2000’den fazla yeni animasyon eklendi ve FM geliştirici Sports Interactive, Instagram hesabından bir kaç kısa video paylaştı.

Oyunu Steamden ön sipariş ile alırsanız (100 Lira) oyunun yayımlanmasından bir iki hafta önce çıkacak olan Betasına sahip olabileceksiniz.

jpg (1)

jpg (2)

jpg (3)

- Advertisement -

jpg (4)

jpg (5)

jpg (6)

jpg (7)

jpg (8)

jpg (9)

jpg (10)

jpg (11)

jpg

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler