div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Bunu beklemiyorduk: Project CARS 2 duyuruldu!

- Advertisement -

Bu senenin en fazla beklenen yarış oyunu olan Project CARS’ın henüz tadını tam anlamıyla alamamışken, Slightly Mad ikinci oyunu duyurdu bile!

Assetto Corsa ile beraber şu an piyasada olan en iyi iki yarış oyunundan birisi yorumunu rahatça yapabileceğimiz Project CARS, bir kaç eksikliğine rağmen genel anlamda beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı, özellikle fırtınalı havada bir prototip kullanmak neymiş, ilk kez bu oyunun yarattığı atmosfer sayesinde yaşadık. Arkasında çok büyük bir destekçi ordusuyla tüm finansmamını kickstarter üzerinden yapan Slightly Mad, yine kullanıcıların yorumları, katkısı (ve parası) sayesinde piyasaya sunulacak olan Project CARS 2’nin detaylarını paylaştı.

Buna göre oyun, ilkinin odaklandığı pist yarışları kadar rallikros’lara, ralli’lere ve enduro yarışlarına da yer verecek. Ayrıca eski oyun henüz piyasaya sürülmüş ve içeriğinin geliştirilmesi beklenirken ‘bu desteğin kesileceğinden’ korkan kullanıcıları da rahatlatacak bir açıklama yaptılar, buna göre Project CARS’ın içeriği aynen söz verildiği şekilde yıl boyunca geliştirilmeye devam edecek.

Oyundaki belli başlı söz verilen detaylar şöyle;
-50 farklı pist ve bu kez 200’den fazla araç seçeneği.
-Hiç yarışmamış veya yasaklanmış (Lotus 88?) araçlar da dahil 40 farklı sınıfta araç ve 8 farklı motorsporları disiplini.
-Arkadaşınızla beraber ortak kariyer yapabilme imkanı.
-Organize sanal pist günü etkinlikleri, online turnuvalar.
-Aracı geliştirebilme ve kendi test merkezinizde test edebilme imkanı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler