div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Burnout HD Collection’dan umudu kesme vakti!

- Advertisement -

Onca koleksiyon/remastered sürümü içinde en çok beklediklerimizden birinden kötü haberler var.

Burnout’un tüm oyunlarını bir araya toplayan (mümkünse remastered) ve seriyi yeni nesle ve bilgisayarlarımıza taşıyacak bir Burnout HD Collection uzun süredir bekleniyor ve tartışılıyordu. Yapımcı Criterion Games şimdiye kadar bu konuda olumlu veya olumsuz bir şey söylemediğinden de kıyıda köşede umutlarımızı canlı tuttuk. Firmanın resmi hesabının Twitter üzerinden sorulan bir soruya verdiği yanıt ise beklentilerimizi sona erdirmemiz gerektiğine güçlü bir işaret.

Gareth Long adlı bir oyuncunun firmaya sorduğu “PS4/Xbox One için gelecek HD Collection söylentilerinden ne haber?” şeklindeki soruya firmanın resmi hesabı üzerinden “Bu soruyla gelen ilk kişi değilsin. Fikir güzel ama bu doğru değil. Biz yönümüzü daha yeni ve daha iyi bir şeylere doğru çevirdik.” şeklinde yanıt verildi.

İyi haber, yeni bir Burnout oyunu veya yeni bir fikri mülk görebiliriz bu açıklamadan bir sonuç çıkartmamız gerekiyorsa.

burnout_paradise_hd_fast_adventure_damage_hd-wallpaper-464906

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler